Beoordelingen van Sushi Day Amsterdam

Recente recensies

5.0
Neeltje
vandaag
Kim
gisteren

Weer heerlijke sushi gehad van Sushi Day!

Bailey Verschoor
10 augustus 2022
Peter
4 augustus 2022

Super fast delivery, super fresh, super tasty. Ordered over 30 times and always the same excellent quality food and service. Keep it going guys!

Reactie van Sushi Day

Thank you for your review Peter, we are glad to hear that it was to your liking. We hope to see you again at Sushi day!

Lucy
4 augustus 2022

Dit is de beste sushi die ik in Amsterdam heb kunnen eten. Goede verhouding vulling/rijst en prachtige smaken. Ik heb hier vaker besteld en het liep een keer nogal uit en ik werd netjes gebeld en kreeg de keer erop extra sashimi. Super op alle vlakken.

Reactie van Sushi Day

Bedankt voor je review Lucy! We zijn blij dat je er van hebt genoten, graag zien we je weer bij Sushi day!

Indy Dontje
3 augustus 2022

Ik was zoekende naar een goeie plek voor sushi thuis. Geweldige sushi, fijne service en kreeg zelf heerlijke edamame boontjes erbij als bedankje. Jongens bedankt, jullie hebben een vaste klant erbij!

Reactie van Sushi Day

Bedankt voor het compliment Indy! We zijn blij om te horen dat alles naar wens was, graag zien we je terug bij Sushi Day.

Marijke
24 juli 2022

Heerlijkste sushi’s ever, heel bijzonder!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Day

Bedankt Marijke en hopelijk tot ziens!

Jackie
21 juli 2022

sushi zeer lekker en vers, de betere in amsterdam

Reactie van Sushi Day

Blij dat het wens was Jackie, graag zien we je terug bij Sushi Day.

Feliz
17 juli 2022

Zoals altijd de heerlijkste sushi’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Day

Bedankt Feliz! Graag zien we je terug bij Sushi Day.

Rosalie
15 juli 2022

Heerlijk vers en op tijd bezorgd!

Reactie van Sushi Day

Fijn om te horen Rosalie, tot de volgende keer!

Marieke
8 juli 2022
Peter
8 juli 2022

De Sushi was heerlijk, zoals gebruikelijk. Al jaren is dit mn go-to adres voor sushi.

Reactie van Sushi Day

Blij om dat te horen Peter! Graag zien we je terug bij Sushi Day.

Kim
8 juli 2022

Allereerst ben ik heel blij dat de california salade weer terug is. Wij waren daar groot fan van en vonden het jammer dat deze ineens niet meer te bestellen was.... Verder moet ik eerlijk zeggen dat het gisteren qua 'snacks' een beetje tegenviel. Normaal zijn de snacks altijd nog heel lekker en knapperig en warm, maar dat was gisteren helaas niet het geval. Ze waren al aan de koude kant en daardoor ook al zacht geworden. Dat gold helaas voor alle snacks, de ebi fry, aardappelkoekjes, loempiaatjes, die driehoekjes en de mini-loempiaatjes....

Reactie van Sushi Day

Beste Kim, Wij zijn blij dat je de California Salad kan waarderen. Wij willen bij deze onze excuses aanbieden voor de snacks die niet naar wens waren, het was op dat moment erg druk en waarschijnlijk heeft het hierdoor te lang bij ons gestaan. Dit is natuurlijk geen excuus om verminderde kwaliteit te leveren, wij gaan onze best doen om in de toekomst dit beter te doen. Tot slot wil ik jou graag doorverwijzen naar een e-mail die je van ons hebt ontvangen op 08-07-2022. Graag zien we je terug bij Sushi Day.

otto
7 juli 2022
Wen
6 juli 2022
Glynnis
4 juli 2022

Heerlijk en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Day

Dank je wel voor je positieve recentie Glynnis. We zien je graag terug bij Sushi Day!

Jennifer
1 juli 2022

De website is vernieuwd en niet alle gerechten van voorheen zijn nog beschikbaar. De sushi porties en grootte was significant kleiner en de kwaliteit minder dan voorheen. Na lange tijd een vaste klant te zijn geweest is dit de laatste bestelling van ons geweest.

Reactie van Sushi Day

Beste Jennifer, Jammer om te horen dat uw bestelling niet naar wens was. Het klopt inderdaad dat de website vernieuwd is en dat het menu is gewijzigd, dit is een bewuste keuze geweest van de chef om het menu meer diepte te geven. Wij zijn uiteraard wel geinteresseerd in welke gerechten volgens jou ontbreken, als het blijkt dat deze gerechten een waardevolle toevoeging zal zijn aan het menu dan zijn wij uiteraard bereid deze weer bij het menu toe te voegen. Tot slot vernemen wij graag waarom jij vindt dat de kwaliteit van de sushi is verminderd zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Sushi day

Cylia
29 juni 2022

Altijd lekkere sushi! Heel vers en goede kwaliteit. De pokebowl ook zeker een aanrader.

Reactie van Sushi Day

Bedankt voor het compliment Cylia! We zien je graag terug bij Sushi Day.

Marta Vegara
29 juni 2022

Super delicious! But I was missing some sriracha mayo or some kewpie mayo :)

Reactie van Sushi Day

We are happy to hear that you enjoyed the meal Marta, apologies for not including the desired sauce. We will make sure to make your next order to your liking.

Karin
26 juni 2022

Heerlijke sushi en side dishes!! En top service: stond klaar op het afgesproken ophaaltijdstip en een vergeten mee te geven bakje sushi werd in no-time thuis langs gebracht. Voor herhaling vatbaar!!

Reactie van Sushi Day

Bedankt voor het compliment Karin, tot de volgende keer!

M
24 juni 2022
Joep
18 juni 2022

Fantastische sushi altijd vers gemaakt aanrader!

Reactie van Sushi Day

Dank Joep en tot de volgende keer!

Lucy
16 juni 2022

Fantastisch. Zeer smaakvol en de verhouding vulling/rijst is perfect.

Reactie van Sushi Day

Dear Lucy, Thank you for your lovely review. Your words about our quality warm our hearts and make us proud of the way we work. We are so glad that you loved it. With my kindest regards, Sushi Day

Ting Ko
12 juni 2022

Heerlijke sushi en poke bowl. Eten was snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Day

Bedankt voor het compliment Ting en graag zien we je terug bij Sushi Day!

Jay
12 juni 2022

De kwaliteit is super, alles was mooi gedecoreerd

Reactie van Sushi Day

Fijn om dat de horen Jay, we zien je graag terug bij Sushi day!

Wies
10 juni 2022
Reactie van Sushi Day

Bedankt voor uw beoordeling!

Anoniem
9 juni 2022

Snel geleverd, probleem ook goed opgelost

Reactie van Sushi Day

Bedankt voor uw beoordeling!

Toni
9 juni 2022

Delivery was significantly delayed. I made the order at 18:33 and it arrived at 19:45

Jeffrey
8 juni 2022

Het was erg vers en snel geleverd!

Reactie van Sushi Day

Bedankt voor uw beoordeling!