Beoordelingen van Sushi Day Amsterdam

Recente recensies

5.0
Jennifer
1 juli 2022

De website is vernieuwd en niet alle gerechten van voorheen zijn nog beschikbaar. De sushi porties en grootte was significant kleiner en de kwaliteit minder dan voorheen. Na lange tijd een vaste klant te zijn geweest is dit de laatste bestelling van ons geweest.

Reactie van Sushi Day

Beste Jennifer, Jammer om te horen dat uw bestelling niet naar wens was. Het klopt inderdaad dat de website vernieuwd is en dat het menu is gewijzigd, dit is een bewuste keuze geweest van de chef om het menu meer diepte te geven. Wij zijn uiteraard wel geinteresseerd in welke gerechten volgens jou ontbreken, als het blijkt dat deze gerechten een waardevolle toevoeging zal zijn aan het menu dan zijn wij uiteraard bereid deze weer bij het menu toe te voegen. Tot slot vernemen wij graag waarom jij vindt dat de kwaliteit van de sushi is verminderd zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Sushi day

Cylia
29 juni 2022

Altijd lekkere sushi! Heel vers en goede kwaliteit. De pokebowl ook zeker een aanrader.

Reactie van Sushi Day

Bedankt voor het compliment Cylia! We zien je graag terug bij Sushi Day.

Marta Vegara
29 juni 2022

Super delicious! But I was missing some sriracha mayo or some kewpie mayo :)

Reactie van Sushi Day

We are happy to hear that you enjoyed the meal Marta, apologies for not including the desired sauce. We will make sure to make your next order to your liking.

Karin
26 juni 2022

Heerlijke sushi en side dishes!! En top service: stond klaar op het afgesproken ophaaltijdstip en een vergeten mee te geven bakje sushi werd in no-time thuis langs gebracht. Voor herhaling vatbaar!!

Reactie van Sushi Day

Bedankt voor het compliment Karin, tot de volgende keer!

M
24 juni 2022
Joep
18 juni 2022

Fantastische sushi altijd vers gemaakt aanrader!

Reactie van Sushi Day

Dank Joep en tot de volgende keer!

Lucy
16 juni 2022

Fantastisch. Zeer smaakvol en de verhouding vulling/rijst is perfect.

Reactie van Sushi Day

Dear Lucy, Thank you for your lovely review. Your words about our quality warm our hearts and make us proud of the way we work. We are so glad that you loved it. With my kindest regards, Sushi Day

Ting Ko
12 juni 2022

Heerlijke sushi en poke bowl. Eten was snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Day

Bedankt voor het compliment Ting en graag zien we je terug bij Sushi Day!

Jay
12 juni 2022

De kwaliteit is super, alles was mooi gedecoreerd

Reactie van Sushi Day

Fijn om dat de horen Jay, we zien je graag terug bij Sushi day!

Wies
10 juni 2022
Reactie van Sushi Day

Bedankt voor uw beoordeling!

Anoniem
9 juni 2022

Snel geleverd, probleem ook goed opgelost

Reactie van Sushi Day

Bedankt voor uw beoordeling!

Toni
9 juni 2022

Delivery was significantly delayed. I made the order at 18:33 and it arrived at 19:45

Jeffrey
8 juni 2022

Het was erg vers en snel geleverd!

Reactie van Sushi Day

Bedankt voor uw beoordeling!