Avaliações de Sushi Day Amsterdam

Avaliações recentes

5.0
Teun
10 junho 2024

Kwaliteit was erg goed. Alleen iets langer wachten bij afhalen dan bericht.

Anouschka
2 junho 2024
Karina
18 maio 2024
Chris
24 abril 2024

Honestly best sushi in town. We order every week and it’s always so delicious

Zo zo lekker
24 abril 2024
Jeremy
22 abril 2024
Yolande
31 março 2024

Wij hadden bestelt maar moesten nog naar huis fietsen.De bezorger was er al heel snel.Hij stond keurig te wachten en was erg vriendelijk!

Henricus
24 março 2024

Heerlijk eten

Anita de Jong
16 março 2024

Ik ben niet helemaal tevreden over de sushi. Ik heb een flink aantal sushi's die heel onprofessioneel gemaakt waren. Ik heb een foto hiervan.

Maya
8 março 2024
KRASIMIR
7 março 2024

Altijd beste sushi

Aart
24 fevereiro 2024
Michel
18 fevereiro 2024
Simon
18 fevereiro 2024

Only criticism was that the avocado dragon roll and soft-shell crab roll were packed together and were difficult to tell apart - given the similarity of their appearance

Anastasiia
14 fevereiro 2024
Maggie
14 fevereiro 2024

We love Sushi Day and live around the corner but the service that past few times has taken well over a hour to receive the food.

Melissa
10 fevereiro 2024

De sushi is heel lekker en de vis lekker mals. Zeker een aanrader.

marc
9 fevereiro 2024

De beste sushi in de stad. Super vers!

John
3 fevereiro 2024

Excellent take-out Sushi. Easy to order and quick delivery.

Bossie
1 fevereiro 2024

Jammer dat iedereen weet hoe lekker de sushi is. Het duurt minimaal een uur voor de bezorging.

Zeilstra
31 janeiro 2024

Prima sushi, goede service en prettige mensen!

Bas Korpel
26 janeiro 2024

Anderhalf uur wachten is echt te lang voor een ritje van 150 meter. Toch?

Simon
20 janeiro 2024

Had a bit of a delay when picking up the food but worth the wait (plus the comp'ed sake)

Anne
19 janeiro 2024

T was weer heerlijk!!!!

Jeroen
14 janeiro 2024

Best sushi in town

-
9 janeiro 2024

This is seriously the very best take away sushi I have ever had!! Other places do not compare with the freshness, taste and quality of the products. The flamed salmon nigiris are made with an insane amount of salmon, the price-quality ratio is very good. The special rolls are very nice and the other uramakis also contain a good amount of fish. 10/10 would recommend!!

Reacção a Sushi Day

🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️

Michel
7 janeiro 2024
Nicky valkhof
7 janeiro 2024
Ellis Kat
2 janeiro 2024

Het was verrukkelijk! Kusjes.

Ika
1 janeiro 2024

1e besteld, sushi smaakte vers zeker voor herhaling vatbaar. Bestelling kwam 25 minuten later dan opgegeven

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

K. Ho
30 dezembro 2023
Alex
24 dezembro 2023

Top!

Megan
21 dezembro 2023
Harry
20 dezembro 2023

Uitstekende sushi, zeker de specials👍

Valery
9 dezembro 2023

Heerlijke sushi!!

Sanne
4 dezembro 2023

Normaal echt de beste sushi van Amsterdam maar gisteren wass de sushi heel nonchalant gerold? Het viel elke keer uit elkaar of liet los van de nori. Smaak was soms vlak. Normaal wel echt stuk meer genoten van het eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marta
2 dezembro 2023
Jo
26 novembro 2023

Te vettig.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sohaila
26 novembro 2023

Voor de tweede keer besteld en was weer heerlijk. Ga zo door!

Kay
25 novembro 2023

Heerlijk!

Lizette
25 novembro 2023

Lekkere verse sushi. Sashimi van iets mindere kwaliteit.

Reacção a Sushi Day

Wij gaan direct een klacht indienen bij onze leverancier, bedankt voor uw feedback

Wo
18 novembro 2023
Lotte
12 novembro 2023
Emily
10 novembro 2023

Heel lekker sushi!

Alsu
7 novembro 2023

Love it!

Raoul
29 outubro 2023

Heel erg lekker vers. En erg vriendelijk personeel!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michel
26 outubro 2023
Linda
26 outubro 2023

Erg lekkere sushi, bezorging was op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

PQ
24 outubro 2023
Augusto
18 outubro 2023

Wat top is aan Sushi Day, is dat ze al jaren dezelfde goede kwaliteit EN service bieden. Zaken die eigenlijk vanzelfsprekend zijn en hier ook waar worden gemaakt. Als de levering anders is of als ze daarover vragen hebben wordt je netjes pro-actief door hen gebeld en wordt er besproken wat te doen. Bieden ze ook nog een extraatje aan. Tjsa gewoon TOP XXXXX

Damm
17 outubro 2023

Really nice food :)

Eliza
16 outubro 2023

Super lekker sushi. Vers en goed gevuld zoals het hoort.

Ruud Westerkamp
16 outubro 2023

Succes met jullie zaak. De kwaliteit is nog steeds super!! Nog steeds veel variaties en innovaties!! Houden zo!

lonneke
15 outubro 2023

altijd top! mn lievelings in oud west! bestel hier zeker 1x per week

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lucy
6 outubro 2023

Dit is de beste sushi van de stad die je kunt laten bezorgen. En altijd vriendelijke mensen in het restaurant zelf en in de bezorging.

Marta
9 agosto 2023

Unfortunately, delivered later than scheduled. Sushi amazing as always

Christine
4 agosto 2023

Eerste maar zeker niet de laatste keer hier besteld. Vers, heerlijk en ontzettend aardige mensen. Dank.

Guido
3 agosto 2023

Erg goede en lekkere sushi, zelfs de sla was vers die toegevoegd was als decoratie. Enige observatie was dat de 'fried' sushi's uit een olie kwamen die naar onze mening ververst had mogen worden. Dat deed verder niet erg af aan de smaak en opmaak van de sushi maar had een minder 'vet' smaakje meegegeven. Bezorging was top, vriendelijk en op tijd. Ik zou hier zeker weer bestellen.

Joram
23 julho 2023

Waarschijnlijk de beste sushi in (dit deel van) Amsterdam! Al kom ik hier al jaren, laten leveren doe ik zelden. Een heel aardige bezorger, en het eten was perfect verpakt.

Y
23 julho 2023

Perfect zoals altijd! Bestelling kwam zeer snel, was compleet en heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ma
23 julho 2023
Jakub
21 julho 2023
Best Sushi in town!
20 julho 2023

Sushi was super fresh, got made in front of us while waiting. Very delicious and highly recommended!

Jakub
18 julho 2023

I may be wrong but I think that sushi was better 1 month ago when were ordered. This time rolls seemed to have more rice than anything else inside. I am talking about those more simple ones.

Sushi liefhebber
12 julho 2023

Het was weer fantastisch. Snel klaar, op de afgesproekn tijd om af te halen, netjes en verzorgd ingepakt, en thuis lekker smullen. Dank jullie wel!

Michel
8 julho 2023

Enorm lekker gegeten. Volgens mij is het elke keer weer beter.

Sander
7 julho 2023

Edamame niet warm, maar verder lekkere sushi met verse ingrediënten

Johan
29 junho 2023

Topkwaliteit en stipt op tijd

Hunter Biden
21 junho 2023
Art
9 junho 2023

Weer top!

Aug
5 junho 2023

As usual (fans for years now) the freshly made sushi, nigiri, sashimi and all other products were delicious...... nothing left. What made it extra special: although I order last minute & quite much (bigger order), they made our order first (they were just open) with same attention & love as always. Thank you very very very much, you saved our Bday dinner

Anoniem
26 maio 2023

Echt heerlijk! In lange tijd niet zulke goede sushi gehad

Charlotte
21 maio 2023
Jean Neuville
18 maio 2023

Excellent! Thanks !

Cigdem
14 maio 2023
Michaël
12 maio 2023

Heerlijk verse sushi!

Anne marie
26 abril 2023

Best sushi in town

Chaimae Abouyahya
16 abril 2023

Top zoals de afgelopen keren! Tot snel

Jakub
12 abril 2023
Chaimae
10 abril 2023

Super lekkere sushi! Kwaliteit was top & service ook. Bedankt en tot snel

Dominika
27 março 2023

So delicious sushi! I have tried many take away/ delivery places, but this one is in the top.Great quality,nice presentation.I really recommend 👌.Definitely will keep ordering.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aart
4 março 2023
Nana
2 março 2023

Bezorger was zo aardig om zelf de trap op te komen. Edame waarin warm en sushi was top. Enige minpunt is alle plastic bakjes etc. Volgens mij zijn daar anno 2023 duurzamere alternatieven voor.

Ellen
28 fevereiro 2023

Al jaren de beste Sushi!

Simon Vickers
26 fevereiro 2023

Easy ordering, friendly service, tasty food

David Basson
25 fevereiro 2023

Perfect product and service. Great sushi!

Kim
22 fevereiro 2023

Weer lekkere sushi gegeten. We hadden in eerste instantie de verkeerde bestelling ontvangen, maar dit werd heel gauw omgeruild door de bezorger. De warme dingen die we hadden besteld waren wel iets minder warm daardoor, dat was jammer, maar verder was het weer prima.

Bas
18 fevereiro 2023

Het was voortreffelijk

Mau
17 fevereiro 2023

Weer héél erg lekker en vers!

Ruurd
5 fevereiro 2023

Heerlijk smullen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pijk
4 fevereiro 2023

Heel erg lekker, goed gemaakt, originele gerechten. Lekker en snel!

Céline
3 fevereiro 2023

Hi! Graag zou ik u erop willen attenderen dat de: Uramaki Box (32 pc.) enkel de volgende allergie tekens bevat: Mild Ei Schaaldieren Sesam Vis. Het gluten teken mist op jullie website. Ik heb deze box specifiek besteld omdat er geen gluten in zouden moeten zitten, maar die zitten er absoluut wel in!! Verder vond iedereen het heerlijk, maar zelf had ik hierdoor beperkte keuze. Goed om de allergie tekentjes nog een keer na te lopen! :):)

Marina
1 fevereiro 2023

The best sushi in Amsterdam. Great price/quality.

Peter Smit
29 janeiro 2023

Al jaren vaste klant, gewoon heerlijke sushi zowel klassiek als wat experimenter en wow daar kan je wel van genieten ja! Voor als je van intens houdt en niet van ja maar zo hoort het niet...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

E
28 janeiro 2023

I have been ordering with Sushi Day for years and the quality and service are always great.

Danny
26 janeiro 2023
Liselotte
25 janeiro 2023

Super vers, snel bezorgd, beste sushi van Amsterdam!

Sila
18 janeiro 2023
Peter Smit
14 janeiro 2023

As usual really amazing quality, love the sushi from this place.

Birgit
8 janeiro 2023

De sushi is fantastisch, helaas laat de bezorging te wensen over. Meerdere malen te laat, gister spande de kroon: Om 17 uur besteld voor 19.30. Om 19.30 uur netjes gebeld dat de sushi 15-20 min later zou zijn ivm drukte (naja wij hadden om 5 uur al besteld, foutje kan gebeuren) 40 min later moest ik bellen om te vragen waag de sushi bleef om het eten uiteindelijk een uur later te krijgen. Dit kan beter!