Bewertungen von Sushi Day Amsterdam

Neue Beurteilungen

5.0
Lil
27 November 2022

1,5 u op mijn eten moeten wachten terwijl 30 min was aangegeven! Dat is ontzettend vervelend.

Dario
24 November 2022

Beste sushi in de buurt!

G
24 November 2022
Glynnis
17 November 2022

Sushi is heerlijk en altijd consistent in kwaliteit. Bezorging is altijd binnen het geschatte tijdsbestek. Ik bestel nergens anders meer sushi

Aleksei
16 November 2022
De beste sushi van Amsterdam
13 November 2022

Ik bestel alleen nog hier als ik sushi wil eten. De gerechten zijn heerlijk vers en er zijn ook diverse unieke sushi’s. Ze weten ook echt hoe je als klant behandeld wilt worden: met zorg en aandacht. Grote aanrader dit restaurant.

Richel
11 November 2022

Zeer smaakvol. Alleen vielen de stukjes vrij snel uit elkaar. Wel echt goede kwaliteit ingrediënten.

Birgit
11 November 2022
Aygin
5 November 2022
Anushka
3 November 2022

Vriendelijke mensen. Eten was lekker en vers! Voor herhaling vatbaar;)

Aleksei
28 Oktober 2022
Jan
26 Oktober 2022
Roger
25 Oktober 2022

While the order took longer than expected to be processed and arrive, the overall quality and originality of the sushi was very high. The size of each roll was also larger than usual and thus represented good value for money too.

Shura
23 Oktober 2022

Heerlijk en vers!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

KW
21 Oktober 2022

Weer heerlijk sushi besteld gisteren. Zoals altijd was de bezorging op tijd en was het eten ook erg lekker. Wellicht een verbeterpunt is om de gyoza's en de ebi fry niet op sla in het plastic bakje te leggen. Dan worden deze erg zacht en blijven ze niet krokant. Dat was jammer....

Anoniem
19 Oktober 2022

Geweldige sushi en mega snel geleverd!

Jo
16 Oktober 2022

Wij hadden zo onze bedenkingen, maar waren aangenaam verrast. Bedankt!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Collin Bemelmans
16 Oktober 2022
x
8 Oktober 2022

Ze belden om aan te geven dat ze wat later waren en dat ging over een paar minuten. Wat mij betreft niet nodig maar erg attent! en gaven nog iets extra's mee. het was weer heerlijk!!!!!

Anne
6 Oktober 2022

SĂşper

Anonymous
4 Oktober 2022

Super fresh ingredients and reasonable prices ! Rice was seasoned perfectly and the fish tasted amazing! Would definitely recommend this place !

Niklas en rianne
2 Oktober 2022

Top, voor herhaling vatbaar

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Robert Gravenberch
25 September 2022

Goed en snel geregeld

Susanne
24 September 2022
Anne-Marie
18 September 2022

Sushi Day is altijd perfect, goede kwaliteit, snelle bezorging, vriendelijke personeel. Aanrader!!

Beer Boneschansker
18 September 2022

De beste sushi van Amsterdam!!

Carolina
17 September 2022

Sushi is fresh and well done. Pieces were bigger before, and with more salmon as well.

Britt
16 September 2022

Wederom heerlijk gegeten! Aanrader!

Lesley
16 September 2022
Yoko phan
11 September 2022

Heerlijke sushi alleen jammer dat jullie geen salmon mousse rollen hebben in jullie kaart!

Antwort von Sushi Day

Bedankt voor uw beoordeling. Helaas, werken wij niet met restanten van zalm en tonijn in onze menu waaronder salmon mousse ofwel salmon salade.

Evelyne
28 August 2022

Great sushi quality vs price. Was really happy with everything I ordered.

Anoniem
26 August 2022

Echt heeeeeerlijke sushi! Eerste keer besteld, maar ik vind dit de beste in de buurt en heb er al veel geprobeerd. Volgende keer wel iets meer sojasaus erbij :)

Lotte
25 August 2022

Super lekkere sushi! We zouden het komen afhalen, maar het was nog niet klaar, dus kwamen ze de bestelling bezorgen, top service!!!!

Lis
25 August 2022
Lourdesc
21 August 2022
Anne-Marie
21 August 2022
John P
19 August 2022

We are staying at Amsterdam Marriott. See less silvery to hotel and food was excellent. Thank you!

anita.dejong7@gmail.com
16 August 2022

Vers gemaakt. Vriendelijke mensen.

Neeltje
14 August 2022
Kim
13 August 2022

Weer heerlijke sushi gehad van Sushi Day!

Bailey Verschoor
10 August 2022
Peter
4 August 2022

Super fast delivery, super fresh, super tasty. Ordered over 30 times and always the same excellent quality food and service. Keep it going guys!

Antwort von Sushi Day

Thank you for your review Peter, we are glad to hear that it was to your liking. We hope to see you again at Sushi day!

Lucy
4 August 2022

Dit is de beste sushi die ik in Amsterdam heb kunnen eten. Goede verhouding vulling/rijst en prachtige smaken. Ik heb hier vaker besteld en het liep een keer nogal uit en ik werd netjes gebeld en kreeg de keer erop extra sashimi. Super op alle vlakken.

Antwort von Sushi Day

Bedankt voor je review Lucy! We zijn blij dat je er van hebt genoten, graag zien we je weer bij Sushi day!

Indy Dontje
3 August 2022

Ik was zoekende naar een goeie plek voor sushi thuis. Geweldige sushi, fijne service en kreeg zelf heerlijke edamame boontjes erbij als bedankje. Jongens bedankt, jullie hebben een vaste klant erbij!

Antwort von Sushi Day

Bedankt voor het compliment Indy! We zijn blij om te horen dat alles naar wens was, graag zien we je terug bij Sushi Day.

Marijke
24 Juli 2022

Heerlijkste sushi’s ever, heel bijzonder!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi Day

Bedankt Marijke en hopelijk tot ziens!

Jackie
21 Juli 2022

sushi zeer lekker en vers, de betere in amsterdam

Antwort von Sushi Day

Blij dat het wens was Jackie, graag zien we je terug bij Sushi Day.

Feliz
17 Juli 2022

Zoals altijd de heerlijkste sushi’s!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi Day

Bedankt Feliz! Graag zien we je terug bij Sushi Day.

Rosalie
15 Juli 2022

Heerlijk vers en op tijd bezorgd!

Antwort von Sushi Day

Fijn om te horen Rosalie, tot de volgende keer!

Marieke
8 Juli 2022
Peter
8 Juli 2022

De Sushi was heerlijk, zoals gebruikelijk. Al jaren is dit mn go-to adres voor sushi.

Antwort von Sushi Day

Blij om dat te horen Peter! Graag zien we je terug bij Sushi Day.

Kim
8 Juli 2022

Allereerst ben ik heel blij dat de california salade weer terug is. Wij waren daar groot fan van en vonden het jammer dat deze ineens niet meer te bestellen was.... Verder moet ik eerlijk zeggen dat het gisteren qua 'snacks' een beetje tegenviel. Normaal zijn de snacks altijd nog heel lekker en knapperig en warm, maar dat was gisteren helaas niet het geval. Ze waren al aan de koude kant en daardoor ook al zacht geworden. Dat gold helaas voor alle snacks, de ebi fry, aardappelkoekjes, loempiaatjes, die driehoekjes en de mini-loempiaatjes....

Antwort von Sushi Day

Beste Kim, Wij zijn blij dat je de California Salad kan waarderen. Wij willen bij deze onze excuses aanbieden voor de snacks die niet naar wens waren, het was op dat moment erg druk en waarschijnlijk heeft het hierdoor te lang bij ons gestaan. Dit is natuurlijk geen excuus om verminderde kwaliteit te leveren, wij gaan onze best doen om in de toekomst dit beter te doen. Tot slot wil ik jou graag doorverwijzen naar een e-mail die je van ons hebt ontvangen op 08-07-2022. Graag zien we je terug bij Sushi Day.

otto
7 Juli 2022
Wen
6 Juli 2022
Glynnis
4 Juli 2022

Heerlijk en snelle bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi Day

Dank je wel voor je positieve recentie Glynnis. We zien je graag terug bij Sushi Day!

Jennifer
1 Juli 2022

De website is vernieuwd en niet alle gerechten van voorheen zijn nog beschikbaar. De sushi porties en grootte was significant kleiner en de kwaliteit minder dan voorheen. Na lange tijd een vaste klant te zijn geweest is dit de laatste bestelling van ons geweest.

Antwort von Sushi Day

Beste Jennifer, Jammer om te horen dat uw bestelling niet naar wens was. Het klopt inderdaad dat de website vernieuwd is en dat het menu is gewijzigd, dit is een bewuste keuze geweest van de chef om het menu meer diepte te geven. Wij zijn uiteraard wel geinteresseerd in welke gerechten volgens jou ontbreken, als het blijkt dat deze gerechten een waardevolle toevoeging zal zijn aan het menu dan zijn wij uiteraard bereid deze weer bij het menu toe te voegen. Tot slot vernemen wij graag waarom jij vindt dat de kwaliteit van de sushi is verminderd zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Sushi day

Cylia
29 Juni 2022

Altijd lekkere sushi! Heel vers en goede kwaliteit. De pokebowl ook zeker een aanrader.

Antwort von Sushi Day

Bedankt voor het compliment Cylia! We zien je graag terug bij Sushi Day.

Marta Vegara
29 Juni 2022

Super delicious! But I was missing some sriracha mayo or some kewpie mayo :)

Antwort von Sushi Day

We are happy to hear that you enjoyed the meal Marta, apologies for not including the desired sauce. We will make sure to make your next order to your liking.

Karin
26 Juni 2022

Heerlijke sushi en side dishes!! En top service: stond klaar op het afgesproken ophaaltijdstip en een vergeten mee te geven bakje sushi werd in no-time thuis langs gebracht. Voor herhaling vatbaar!!

Antwort von Sushi Day

Bedankt voor het compliment Karin, tot de volgende keer!

M
24 Juni 2022
Joep
18 Juni 2022

Fantastische sushi altijd vers gemaakt aanrader!

Antwort von Sushi Day

Dank Joep en tot de volgende keer!

Lucy
16 Juni 2022

Fantastisch. Zeer smaakvol en de verhouding vulling/rijst is perfect.

Antwort von Sushi Day

Dear Lucy, Thank you for your lovely review. Your words about our quality warm our hearts and make us proud of the way we work. We are so glad that you loved it. With my kindest regards, Sushi Day

Ting Ko
12 Juni 2022

Heerlijke sushi en poke bowl. Eten was snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi Day

Bedankt voor het compliment Ting en graag zien we je terug bij Sushi Day!

Jay
12 Juni 2022

De kwaliteit is super, alles was mooi gedecoreerd

Antwort von Sushi Day

Fijn om dat de horen Jay, we zien je graag terug bij Sushi day!

Wies
10 Juni 2022
Antwort von Sushi Day

Bedankt voor uw beoordeling!

Anoniem
9 Juni 2022

Snel geleverd, probleem ook goed opgelost

Antwort von Sushi Day

Bedankt voor uw beoordeling!

Toni
9 Juni 2022

Delivery was significantly delayed. I made the order at 18:33 and it arrived at 19:45

Jeffrey
8 Juni 2022

Het was erg vers en snel geleverd!

Antwort von Sushi Day

Bedankt voor uw beoordeling!